Zijaanzicht-boerderij-P1050495 OVER ONS

Nijelinde is eigendom van Ingrid Even en Ruud Vermeer.

IMG_0163-150x150 OVER ONSNa ruim dertig jaar wonen en werken als  kinderpsychologe en huisarts in Zoetermeer, hebben wij in 2014 gekozen voor een nieuwe stap in  ons leven door de aankoop van de woonboerderij aan de Linde.

Wonen in een omgeving met veel ruimte, rust en natuur spreekt ons aan. We zijn beide enthousiaste fietsers, wandelen graag en vinden het leuk trektochten binnen en buiten Europa te maken. De ervaringen onderweg hebben ons op het idee gebracht zelf ook  gasten te gaan ontvangen. De woonboerderij is daarvoor erg geschikt.

Wij werken allebei graag met en voor mensen en vinden het een uitdaging om daar nu nieuwe mogelijkheden in te ontdekken. Wij bieden de mogelijkheid cursussen of workshops te geven en willen daarbij behulpzaam zijn. De kennis en deskundigheid uit ons vakgebied kunnen wij aanwenden om onze vaardigheden op andere wijze te gebruiken. In en vanuit  Nijelinde is veel mogelijk vanwege de royale  binnenruimte en de weidse omgeving. Inspannen en ontspannen ligt er dicht bij elkaar. Vergaderen én wandelen, deskundigheidsbevordering én lekker koken/eten, creatief bezig zijn én geïnspireerd worden door de omgeving. Aarzel niet om met ons contact op te nemen als je een idee, plan of vraag hebt. Wij denken graag met je mee.

Ingrid en Ruud runnen Nijelinde samen. Ingrid is het eerste aanspreekpunt voor gasten en andere bezoekers. Ze werkt daarnaast 3 dagen in de week als GZ psycholoog en kinder- en jeugdpsycholoog. Ruud voert veel klussen uit op de boerderij en werkt  als huisarts in de dorpspraktijk in Kuinre.

Wij ontmoeten jullie graag!

Menu